5.06.2008 г., 6:57 ч.

Дамгосана от спомени... 

  Поезия » Любовна
601 0 5

Дамгосана

от спомени…

и обич

… с капки

от сърцето ти

поливана…

умирам днес

от тишина

… и търся

капчица надежда

отново…

в сърцето,

което не тупти.

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??