Jun 5, 2008, 6:57 AM

Дамгосана от спомени... 

  Poetry » Love
630 0 5

Дамгосана

от спомени…

и обич

… с капки

от сърцето ти

поливана…

умирам днес

от тишина

… и търся

капчица надежда

отново…

в сърцето,

което не тупти.

© Мая Санд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??