19.04.2024 г., 21:46 ч.

Даниел Митов се оттегли 

  Поезия » Хумористична
108 0 0

"Отказвам се от поста министър външен,

защото Радев реагира остро и бърже!

Не искам да съм ябълката на раздора,

демек Бойко ме натисна с триста зора!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??