17.10.2010 г., 20:21 ч.

Дано ме чакаш 

  Поезия » Любовна
1089 0 21
В нозете ми…
 парченца бурна страст -
останки от любов.
В ръцете ми…
два гълъба пред полет,
очакващи от мене знак.
В очите ми…
надеждата една,
че мога да забравя,
че мога да простя.
И... две сълзи 
пак пътя не намират.
Аз правя стъпка,
ръцете си разтварям…
пореден опит за летене.
Дано ме чакаш!
Не ни остава много време…

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??