1.11.2017 г., 14:10 ч.

Дано ти провърви 

  Поезия » Друга
702 0 1

За отговор се питам,

но отговор не ща,

сърцето ще попитам,

а може би Душата?

 

Къде си ти, с кого си,

а може би не си

и чудните въпроси

за миналите дни...

 

Повтарям на сърцето,

а то боли, боли,

едва ли на морето

ще ти провърви...

 

Забравата не стихва,

спомени летят,

листата падат нежно

във своя кръговрат...

 

И пак съм с теб в съня си

и ромол на листа,

но ти потъна в мрака,

зад нас е любовта...

 

 

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??