21.01.2008 г., 23:28 ч.

дар 

  Поезия » Друга
811 0 2

И неспала в тази нощ,

очите си отварям.

Дете пред мен застава.

Ангел е това.

И всичко ще забравя, щом

с божествена усмивка ме дарява.

© Диди Лефтерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??