22.09.2006 г., 9:37 ч.

Дарове от Бога 

  Поезия
555 0 3
Слънчев лъч, изпратен ми от Бога,
приех  с протегнати ръце,     
намери място при душата,
запали огън в моето сърце.   
                   
Една звезда, изпратена от Бога,
се пръсна в моите очи
и блеснаха към небосвода,
да видят всички красоти.

Вълна,   изпратена от Бога,
се плисна в моето лице,
изми сълзите от тревога,                         
погали ме като с  перце.

Дъждовни капки, пратени от Бога,
посипаха се върху моите коси,
опитаха се да измият греховете,
оставили в живота ми следи.

 Един човек , изпратен ми от Бога,
се сля с моята съдба,
накара ме да вярвам и да мога
любов да давам на света !

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??