23.03.2011 г., 20:32 ч.

Давай, а после само гледай! 

  Поезия
592 0 0

Давай, а после само гледай!

 

Давай, целуни я за пред мен,

но после ти ще си разрушен!
Гледай как ще ти го върна
и за мнението ти няма да се обърна!
Мислиш, че нещо такова ще ме смачка?
Е, вече не съм наивната глупачка!!!
Гледай как ме прегръща и целува той,
а можеше ТИ да си мой...

© Моника Зубева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??