Mar 23, 2011, 8:32 PM

Давай, а после само гледай! 

  Poetry
587 0 0

Давай, а после само гледай!

 

Давай, целуни я за пред мен,

но после ти ще си разрушен!
Гледай как ще ти го върна
и за мнението ти няма да се обърна!
Мислиш, че нещо такова ще ме смачка?
Е, вече не съм наивната глупачка!!!
Гледай как ме прегръща и целува той,
а можеше ТИ да си мой...

© Моника Зубева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??