7.05.2008 г., 9:50 ч.

Давам ти знак, любов 

  Поезия
725 0 14
Ще ти изрека нещо съкровено,
моя вълшебна и нежна любов.
Душата ми е един бурен океан,
от дълбините й идва този зов.

Давам ти знак, че те обичам
повече от всичко на света,
че вярвам в теб като в божество,
че се прекланям пред любовта.

Приеми тези мои две ръце,
които толкова силно те желаят
и да те галят във възбуда,
винаги за това си мечтаят.

Погледни двете ми любящи очи,
които навсякъде тебе виждат.
Прегърни ме и ме целуни,
вълните от обич прииждат.

Чувствай това огнено сърце,
което по теб изгаря в плам.
Животът е един, а обичта е
неговият най-достоен храм.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??