19.02.2012 г., 14:56 ч.

**** 

  Поезия » Любовна
497 0 0

 

               ***

А тъй бих искал

като в топла хавлия след баня

да потъна в уюта на твоята прегръдка,

хапка по хапка с любов да те храня,

да те изпивам с устни глътка по глътка!

 

 ***  

 

Да те докосна,

дори със полъха

на стих не смея -

магията ще разваля.

Твоята душа лирична

в мене вече затрептя!

ТИ нужна си ми всеки ден -

слънчев лъч за мене отреден.

Не на мислите във плен,

а винаги да си до мен!

 

 

© АНГЕЛ САВОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??