26.10.2017 г., 19:51 ч.

... 

  Поезия » Друга
225 0 2

 

 

 


Тъжно ми е. Тъмно лилаво и скрежно.
По кожата ми лази зимата.
Погалва главата ми с мечът си. Рязко 
и безчувстненно замахва.

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??