9.05.2018 г., 1:31 ч.

Деца 

  Поезия » За деца
703 1 0

Деца, 

по пътя на големите които завървят - 

към БОГ е път!

 

А и по пътя си

на чудни тръни ще се надивят,

но да не спрат!

 

Деца,

по пътя на големите да се върви -

е свят чудат!

 

И нека този трънест път, деца,

ви вдъхнови

чрез благодат!

 

Родината обича ви, деца! -

За нея вие сте единствена награда!

И нея да въздигнете, деца,

за вас ще е и величавост, и наслада!

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

По пътя към света на големите »

19 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??