May 9, 2018, 1:31 AM

Деца 

  Poetry » For kids
706 1 0

Деца, 

по пътя на големите които завървят - 

към БОГ е път!

 

А и по пътя си

на чудни тръни ще се надивят,

но да не спрат!

 

Деца,

по пътя на големите да се върви -

е свят чудат!

 

И нека този трънест път, деца,

ви вдъхнови

чрез благодат!

 

Родината обича ви, деца! -

За нея вие сте единствена награда!

И нея да въздигнете, деца,

за вас ще е и величавост, и наслада!

 

 

© Стоян Минев All rights reserved.

The work is a contestant:

По пътя към света на големите »

19 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??