Забулени във сянката на "себе си"
с очите вперени във дисплей.
Обречени на преходите мелези,
катурнати във чуждо измерение...
Загубени в конвейера на промяната.
Облечени в лъжи и обещания.
Уплашени на медии от драмата,
Увяхващи от страх и състрадание...
Забравили сластта от съществуване.
Заменящи мечтите за "реалност".
Такива сме "дечицата" на хаоса...
Души разцъфнали на халост...
© Pavlin Penchev Всички права запазени