Децата ни са котвите в живота...
Лазурен бряг сред бурното море,
жадуваната противоотрова
на загниващото ни битие...
Децата ни са котвите в живота...
Разбитите ни кораби крепят,
хватката отпускат на хомота,
на чувствата не дават да умрат...
Децата ни са котвите в живота...
И демоните в нас ще укротят.
На бясната съдба на ешафода,
детето в нас, дано да го спасят!...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени