19.01.2021 г., 21:04 ч.

Дечица 

  Поезия
451 0 1

Дечица Баба
Зима обснежи ги и
развесели ги,

 

и алеят личица,  
и в сняг деца лудеят!

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Пак пристигна баба Зима, весели игри ще има »

23 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??