15.12.2016 г., 19:36 ч.

Дефиниция за щастие 

  Поезия » Любовна
420 0 6

Нощта е само някаква си пауза,
разделяща една прегръдка с друга.
Луната бе изпълнена в очакване, 
захранвана от нечие безсъние.
Броейки часовете по звездите,
минутите угасваха безсилни.
Зората се промъкна във очите ти
и в тях изгря надеждата на юли. 
Студът на утрото почувства се излишен
и бързо се оттегли с тъмнината. 
Сред двете ни преплетени тела
намери място само тишината. 
Каква е дефиницията за щастие? 
Сега го знам. 
Каквото ти рисува
сърцето зад клепачите затворени,
да го почувстваш и докоснеш, да е там. 
Пред теб да е, когато са отворени. 

 

24.07.2016

© Надежда Тошкова Всички права запазени

щ а с Т И е

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??