Наливам от спомените
Замайвам се от болка и тъга
А уж вкусът трябваше да бъде друг
Дали пропорцията бе грешна
Дали захарта бе в повече и от това боли глава
Дали пък аз бях неподходящият дегустатор на твоя сорт
Или пък твърде рано
без да сме напълно оздравели
дойде отпиването на вина
Или пък защото
много страх и мъка
имаше в стомаха ми вече
и да утоля жаждата ти аз не успях
Но в един случаен ден
легнах на земята
загледах се нагоре към небето
и осъзнах какво ми казват те
Рано или късно вкусът ще се оправи
и всеки себе си ще разбере