12.07.2004 г., 22:26 ч.

Дежаву 

  Поезия
1201 0 2
Ех, недорасъл мой път на мечтите,
я признай - как ме намери отново,
и си проправи място във дните ми,
за да ме отровиш с вкус на спомени?

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??