Jul 12, 2004, 10:26 PM

Дежаву 

  Poetry
1207 0 2
Ех, недорасъл мой път на мечтите,
я признай - как ме намери отново,
и си проправи място във дните ми,
за да ме отровиш с вкус на спомени?

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??