11.02.2009 г., 7:46 ч.

Декларирам 

  Поезия » Друга
416 0 1
Ще се върна назад отново,
когато лошите мигове доминираха,
ще им дам, каквото вече имаха
и каквото имам най-много.

Ето ме, декларирам своето его,
показвам какво представлявам всъщност.
Защото, ако съм вече завършен,
то е само заради него.

Ще получа своя образ отново,
когато докажа, че вярвам в личността.
Това, което постоянно ми дава крила
и да вярвам тогава, че мога...

Ето ме, декларирам своята воля -
свързвам я с красотата на тези мигове.
Докато вие я четете в многото стихове,
аз чистосърдечно се моля...

Ще завърша своите думи,
с една малка простичка истина -
декларирам само тези от мислите,
които си струва да са чути.

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??