27.11.2007 г., 9:02 ч.

Дел 

  Поезия » Философска
676 0 9
 

ДЕЛ

По канавата,

на живота...

През междуредията

на дните...

Играя в комедия

(импровизирайки),

наречена

дел Арте.

 

А уж импровизирайки,

дали ще импровизирам

пред лицето

на трагедията?

... наречена

дел Муерте.

................................

дел Арте,

дел Муерте,

Майкъл Дел,

(май нещо бъркам)

Дел,

деля, дели се...

(като птица пърхам)

ред,

колона...

(в клетка на матрица)

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??