21.05.2013 г., 9:55 ч.

Делфин 

  Поезия » Бели стихове
2171 0 1

Ти дойде при мен,

о, ти, красив делфин.

Дойде в съня ми

и бе мой другар.

Помогна ми да стигна до брега,

а аз ти помогнах да отплуваш от там.

 

Събудих се щастлива,

без да знам и подозирам

за твоята лоша поличба.

Аз повярвах във доброто

на един сияен сън.

Оставих се да ме омае

океан лазурно син.

Оставих с мен да си играе

един мечтан делфин.

© Рика Ктитор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??