9.01.2010 г., 13:31 ч.

Делфини 

  Поезия » Любовна
573 0 0

Гали ни морето

с топлите вълни.

Пясък под нозете

изписва със следи

спомени за тези,

идващи след нас,

а морето ги отнася

с всеки свой талаз.

И в дълбокото завлича

със шега и смях

стъпки на момиче

и целувки върху тях.

После от любовта ни,

край остров непознат,

раждат се делфини.

Баща съм аз на тях...

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??