Вчера срещнах Деми Мур,
Каза ми: Какъв сладур,
Хайде, тръгвай с мен, момче,
Много ми се днес... яде.
Дърпах се минута-две,
Но мъжът във мен зове.
Тъкмо почна се купона
И... ми звънна телефона.
Всичко свърши изведнъж,
бързо, като летен дъжд.
Няма Деми, няма Мур,
А в ръката моя... шнур.
(на нощната лампа).
© Владимир Караиванов Всички права запазени