13.07.2014 г., 9:58 ч.

ДемокрадцияБГ 

  Поезия » Хумористична
371 0 2

Правяпакпореденрендер

 

исибъркамизноса

 

електоралниятглупендер

 

тъпипростекатуфцъ!

 

Разнидемокрадцитлъсти

 

пакобрахаситебаби

 

послетихичконапръсти

 

сепревърнахавъвшваби

 

Гербесепарътеотчаян

 

гербесебарътеунил

 

партиятасеразпада

 

лидерътпростакдебил.

 

Какдопуснахтедрогари

 

давилепнаттоясрам

 

100годиникомунизъм

 

инакраякърголям.

 

Вуправленскиятлайнянелит

 

цялостадопростигъцки

 

лидерътиквочбандит

 

демокрацияли?Нъцки

 

Влявовдясновсеидиоти

 

вцентърапъкпотурнаци

 

патриотитемишоци

 

прокуроритетлъсцаци.

 

Доединсатепродали

 

своитедушицидребни

 

доединсатепедали

 

скапанипростацинедни.

 

Дуловоеюбералес,

 

Доганътъйенаредил,

 

Българияевсвоязалез,

 

а Миков пак се е напил.

© Лебовски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е, нали искахме демокрация! Това е то демокрацията.
    И другите страни са минали през това..... Но вече са го изживяли. Докато ние - сега се сблъскваме с него.
  • Ако не беше трагично,щеще да е смешно.
Предложения
: ??:??