Щом погледът ми в теб се спре
Усещам демонското как се ражда
Като лавина похот в мен расте
Асмодий плътски помисли изгражда
миг по миг изгаря в мене жажда
тялото ти дозата ми да даде
Лъст превзема ме и ме гори
Да спра опитвам но не мога
Във мислите единствено си ти
Желая те... желая те за Бога
Без глас крещя до изнемога
Отдай ми се и с мен бъди
Искам кожата ти да раздирам
Със пръсти впити във плътта
Дъха ти жадно да изпивам
С език да вкусвам от страстта
Тъй вплетени да имам аз властта
Белези горещи да оставям
А ти - покорна и смирена
Отдадена потънала в екстаз
От болка сладострастна упоена
Да хапя молиш с трепнещ глас
В усмивка свивам устни аз –
Дяволска зловеща изкривена
И в този сън си те представям -
лежиш до мен употребена
и как самотна те оставям
излъгана измамена и наранена
и че душата твоя заледена
робиня е която притежавам
Но винаги раненият съм аз...
© Георги Славов Всички права запазени