30.04.2011 г., 13:45 ч.

Ден и нощ 

  Поезия » Философска
515 0 3

ДЕН  И  НОЩ

 

 

Нежна е нощта -

лазурен е деня…

Свежа е росата -

дъхави цветята…

Ресата е салкъм -

плод на лозов кълн…

Небесното сияние -

плахо e дихание…

Въздишка на живеца -

песен на щуреца…

Бялото цвете -

твори световете…

С нежна милувка

и свенлива целувка

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??