23.02.2011 г., 22:27 ч.

Ден No. 1 

  Поезия » Гражданска
671 0 1

И Господ Бог реши
да попита Материя
за въпроса на Света
и създаде Светлина.

Въпросът беше: Любов-та или Омраза-та?! 

Отговорът беше във въпроса;
"Любовта ще спаси Света"
и позволи на Материя деца,
а тя обеща да му е жена.

И така - това са двете щерки на Света -
Любов-та и Омраза-та; баща им каза им:
"Ходете по Света и мъж си намерете всяка,
за да разбера коя от вас заслужава свобода."

© Поет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • като цяло произведението ми е само първите 4 реда , а другото е +

    не мисля че е незавършено(харесало ти е,а оценка не даваш),всичко започва и свършва със свободата
Предложения
: ??:??