3.09.2007 г., 10:14 ч.

Ден след ден 

  Поезия
622 0 1

Ден след ден все по-далеч от мен си ти,
Ден след ден замислен си за нещо.
Какво те мъчи не споделяш с мен,
А криеш и отричаш ден след ден!


"Обичаш ли ме?" - щом ти кажа,
"Обичам те!" - прошепваш ти,
Но докажи ми го, не ми го казвай,
Това от тебе искам, разбери!


Бъди до мен, когато си далеч
И радост, и тъга споделяй ти,
Това жадува в мен сърцето,
Доказвай ми, че ме обичаш винаги!


Ден след ден си по-студен със мене,
Не ме обичаш вече, това ли е, кажи?
Ако така е, ще си тръгна тихо,
Не ще ти преча друга да обичаш ти!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Появи се, Криси!
    Но защо със тъжен стих?
    Може ли да не те обича човек?
    Усмихни се и гледай напред!
    Прегръщам те, миличка!
Предложения
: ??:??