3.10.2023 г., 6:32 ч.

Денонощие 

  Поезия » Еротична
292 1 2



Денят премигна, клепка спусна,
щурец настрои късна струна,
пчела във кошер там се гушна,
сънят след малко я целуна!

Любима, твойта кожа лунна
е с два заострени хълмисти рида!
Страстта във мене диво лумна,
разпалена във огнена корида!

И вплетени стихии бесни,
телата ни до вик разтърсват!
И няма минало, и тесни   
са всички пътища, и свършват.

Зората, неприлично гола,        
на разума водата мъти.
Сега коси прибираш в шнола,
открила си ме много пъти!



© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??