19.10.2008 г., 12:21 ч.

Денят... 

  Поезия » Друга
526 0 4

Денят...

 

Денят е по-различен
от вчерашното утре.
И някак странно прозаичен,
безцелно празен и отвътре.

 

Денят и днес е друг...
и друго днес ти липсва,
и днес останал си нечут
със всички скръбни мисли.

 

Денят поглъща ти лицето -
безличен вече си и ти!
А Празното избожда ти сърцето,
любим на никого не си!

 

И днес си яростно бездумен,
до "УТРЕ" пътят е далече...
и сляп от вчерашното влюбване,
напускаш днешната безкрайна вечност.

 

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??