2.06.2019 г., 1:22 ч.

Денят на детето 

  Поезия » Друга
629 0 0

Колко хубаво е, когато си дете,

да си зрял значи да те боли,

да имаш тревоги, страхове,

да се бориш с дяволи,

да знаеш, че ще си отидеш някой ден,

а преди това ще те терзае алчен бизнесмен...

Как искам да се върна тогаз,

предполагам тъй е и с вас.

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??