25.02.2023 г., 22:35 ч.

Денят на гнева 

  Поезия » Друга
382 0 0

Когато настъпи денят на гнева

Бог си беше взел отпуск

и си почиваше.

Дяволът с развързани ръце 

весело цвилеше...

беше му забавно толкова 

мъки ,раздори 

и свинщини

да сее сред хората.

Денят на Гнева

безкраен почти век,

не издържа почти никой,

оцелелите желаеха смъртта 

реките от кръв и сълзи

преливаха.

Когато Бог се върна 

вече нищо нямаше 

смисъл.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??