6.06.2024 г., 12:57 ч.

Денят на Любовта 

  Поезия
300 8 9

Денят е толкова красив.

Небето цялото в звезди.

Донася вятърът щастлив

на полъх бъдещи мечти.

 

Днес изгревът е уморен,

защото люби се с нощта,

но трябваше да бъде ден

и той усмихнат пак изгря.

 

Объркани светулките летят

останали от нощната игра.

Не помнят, време е да спят,

но в тях е чудна светлина.

 

Целувам те и пак съм жив.

Безкраят пее песента.

Денят е толкова красив,

защото грее Любовта.

 

© Гедеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??