Jun 6, 2024, 12:57 PM

Денят на Любовта 

  Poetry
339 8 9

Денят е толкова красив.

Небето цялото в звезди.

Донася вятърът щастлив

на полъх бъдещи мечти.

 

Днес изгревът е уморен,

защото люби се с нощта,

но трябваше да бъде ден

и той усмихнат пак изгря.

 

Объркани светулките летят

останали от нощната игра.

Не помнят, време е да спят,

но в тях е чудна светлина.

 

Целувам те и пак съм жив.

Безкраят пее песента.

Денят е толкова красив,

защото грее Любовта.

 

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??