2.11.2016 г., 10:53 ч.

Денят с теб 

  Поезия » Любовна
562 1 2

 

 

 

Магическа любов ми подари,

събрала всички земни тайни,

съкровище от чувства и мечти

сред музика и палави игри.

 

Вълшебно слънце сгря душите,

сърцата ни изпълни със копнеж,

да бъдем щастливи сред звездите 

в безкраен, луд водовъртеж.

 

Сред мигове изпълнени с надежда

идват щастливи времена,

в които денят със теб се ражда

сред бисерни искрици светлина.  

 

18.09.16

 

© Аластор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??