Nov 2, 2016, 10:53 AM

Денят с теб 

  Poetry » Love
560 1 2

 

 

 

Магическа любов ми подари,

събрала всички земни тайни,

съкровище от чувства и мечти

сред музика и палави игри.

 

Вълшебно слънце сгря душите,

сърцата ни изпълни със копнеж,

да бъдем щастливи сред звездите 

в безкраен, луд водовъртеж.

 

Сред мигове изпълнени с надежда

идват щастливи времена,

в които денят със теб се ражда

сред бисерни искрици светлина.  

 

18.09.16

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??