27.07.2023 г., 13:26 ч.

Депутатският пехливанлък 

  Поезия
153 0 0

Язък!

         В тоз парламентарен

                             пехливанлък-

толкова жалък!,

да се боричкат

депутатите ни безлични,

                       хич не престават.

Пребиват се и, силом макар,

за нов рунд се възправят,

уж все по-загрижени,

                      уж все по-съклет

за своите разбунени ближни,

за народния просперитет.

 

Единствено Държавата ни,

без хал останала,

                   по гръб тръшка се

и да пъшка неспира-

                    тотално туширана.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??