28.06.2019 г., 10:30 ч.

Десет пътя 

  Поезия » Друга
328 0 0

Не искам да съм в твоя свят

Не искам да си в моя свят

Искам да се сблъскат световете ни и да родят вселена

с хиляди галактики живот

С десет млечни пътя

и три слънца въртящи се в синхрон

Да бъдат винаги обстрелвани със звездна пепел и погълнати

с мащабите на черна дупка от любов 

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??