13.06.2014 г., 14:42 ч.

Дете или Жена 

  Поезия
801 0 0

Дете в тяло на жена -

 това съм аз!

Обичам да се смея,

обичам да крещя,

обичам да плача,

 

може да съм луда,

може да съм крива,

но чувствата си 

не умея аз да крия.

 

Щастието си не мога 

да не споделя

и сълзите си да задържа.

 

Емоциите в мен кипят, 

а появиш ли се  - 

направо става буря...

© Димитрина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??