20.11.2018 г., 10:25 ч.  

Дете на хáли 

  Поезия » Друга
442 0 0

Дъждът ме целува,

мъглата ме гали.

И все ми се струва,

дете съм на хáли*.

 

Дошли отдалече

и малко стояли.

Родили човече,

в миг отлетяли.

 

Затуй съм изглежда

от всички различен.

Не губя надежда,

не съм безразличен.

 

Дете съм на хáли

дошли отдалече.

Не сте го разбрали?

Развихрям се вече!

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

*- Хала - митично същество,което носи бури,ветрове.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??