25.06.2013 г., 23:06 ч.

Дете на нощта 

  Поезия » Друга
525 0 0

 

По улиците на нощта
едно дете едва заспива,
и щом дойде утринта
себе си то преоткрива.

 

Животът му изпълнен с' суета,
отвъд стените някъде се скрива
и шепне най-голямата мечта
да не идва още вечерта.

 

Че тази вечер не се знае
дали животът ще се постарае
да срещне детските очи накрая
с големите врати на рая.

© Габриела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??