27.09.2007 г., 16:18 ч.

Детенце 

  Поезия
672 0 3
Детенце

Различно изпъстрени хора говорят
за своите малки и големи мечти...
Детенце да ходи не може, детенце не знае
да каже "Погледни ме, обожавам те, спри...".
Две тъжни тъмни очи разбиват на миг
всички техни и наши така празни мечти...

© Дида Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??