Sep 27, 2007, 4:18 PM

Детенце 

  Poetry
680 0 3
Детенце

Различно изпъстрени хора говорят
за своите малки и големи мечти...
Детенце да ходи не може, детенце не знае
да каже "Погледни ме, обожавам те, спри...".
Две тъжни тъмни очи разбиват на миг
всички техни и наши така празни мечти...

© Дида Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??