22.11.2005 г., 21:05 ч.

Детска любов 

  Поезия
1164 0 9
Една любов, една въздишка плаха,
докосване на две ръце...
Една усмивка лъчезарна-
разтуптяно, мъничко сърце!

Една мечта-красива и недостижима.
Момче с изящно беличко лице-
излъчва искреност и нежност,
изгаря ме със детското гласче!

Една сълза..пролята тихо в мрака,
обичта невинна на едно дете.
Побиващи ме нежно тръпки-
от погледите на едно момче!

© Милица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??