Nov 22, 2005, 9:05 PM

Детска любов 

  Poetry
1162 0 9
Една любов, една въздишка плаха,
докосване на две ръце...
Една усмивка лъчезарна-
разтуптяно, мъничко сърце!

Една мечта-красива и недостижима.
Момче с изящно беличко лице-
излъчва искреност и нежност,
изгаря ме със детското гласче!

Една сълза..пролята тихо в мрака,
обичта невинна на едно дете.
Побиващи ме нежно тръпки-
от погледите на едно момче!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??