3.09.2006 г., 20:11 ч.

Детската сълза 

  Поезия
858 0 6
                     Като роса пада в ръката ти
                           детската сълза.
                     Толкова чиста, нежна, непокорна.
                     И блясва слънчевата светлина и
                     сякаш дете седи пред теб и се
                            усмихва.
                    А усмивката му като слънчев лъч
                           дарява ти надежда.
 

© Димана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??