20.04.2017 г., 17:07 ч.

Детското ти е потребно 

  Поезия » Философска
288 0 3

 

Мълчаливи ноти рисуват в душите ни
и болките чезнат негласно,
в гласа им крила са преплетени,
небесни акорди разливат се ясно.
А няма лек, когато жив си на Земята
и кой е казал, че ще бъде лесно,
как просто е живот с любов да споделиш
и сложно смисълът в тъй краткото му време да спасиш.
Уж зрял за изгреви си в залезни лъчи,
а още детското ти е потребно,
закътваш с обич в две целунати очи
мечти и спомените, земно и неземно.

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, за цял живот...Благодаря ви Еси, Пепи!
  • Тъжен е живота, без детето в нас. Аз никога не се разделям с него. Поздрави, Галя!
  • Галина, поздравявам те за този стих! Когато детското ти е потребно ... вероятно на мен ще ми е потребно до края на живота.
Предложения
: ??:??